Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Strudse-steaks med pebersauce

Strudse-steaks med pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 strudsesteaks
 salt
 peber
2 tsk.tørrede rosa peberkorn
1 tsk.dijon-sennep
1 dl.rødvin
2 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Drys kødet med salt og peber og steg det i smør på en varm pande, ca. 2 minutter på hver side afhængig af tykkelsen.

Tag de færdige steaks af panden og læg dem på et varmt fad.

Kom sennep, peberkorn og rødvin på panden og kog det op under piskning.

Tilsæt piskefløde og kog til konsistensen er passende.

Smag til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7080 gange,
og udskrevet 172 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu