Strudse-steaks med pebersauce

Strudse-steaks med pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 strudsesteaks
 salt
 peber
2 tsk.tørrede rosa peberkorn
1 tsk.dijonsennep
1 dl.rødvin
2 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Drys kødet med salt og peber og steg det i smør på en varm pande, ca. 2 minutter på hver side afhængig af tykkelsen.

Tag de færdige steaks af panden og læg dem på et varmt fad.

Kom sennep, peberkorn og rødvin på panden og kog det op under piskning.

Tilsæt piskefløde og kog til konsistensen er passende.

Smag til med salt og peber.

Serveres med kogte kartofler og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 8823 gange,
og udskrevet 203 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu