Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Strudse-steaks med druesauce og kartoffelgratin

Strudse-steaks med druesauce og kartoffelgratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.steaks á 150 g.
 smør til bruning
 salt
 peber
 bredbladet persille
 
 Sauce:
1 finthakket løg
1 spsk.vineddike
 dl.hønsefond
1 spsk.maizena (udrørt i vand)
 salt
 peber
 
 Gratin:
 kg.kartofler
150 g.hvidløg/krydderiost
 salt
 peber
 dl.mælk
15 g.smør
1 dl.madeira el. portvin
100 g.halv blå druer (udstenede)
50 g.smør i tern
 
Opskrift:
Skræl kartoflerne og skær dem i skiver. Rør osten blød med mælk. Læg kartoflerne i et smurt ovnfast fad og hæld osteblandingen over.

Dæk fadet med alufolie og stil det i ovnen ved 200 grader C i 45 minutter. Fjern folien og fortsæt bagningen 20 - 30 minutter til kartoflerne er møre og overfladen gyldenbrun.

Sauter løget i fedtstof et par minutter. Tilsæt bouillon og kog den igennem. Smag til med salt og peber.

Pisk smørret i saucen lige før servering.

Drys steakene med salt og peber. Brun den i fedtstof på panden 3 - 4 minutter på hver side.

Server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5830 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu