Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Strudse-steaks med bacon

Strudse-steaks med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 steaks
100 g.bacon
 salt
 peber
2 stk.camenbert eller revet ost
 
100 g.champignon
1 spsk.vermouth
500 g.kartoffelrøsti
 


Opskrift:

Steaksende kryders med salt og peber og steges på panden ca. 2 - 3 minutter på hver side.

Anrettes i et ovnfast fad og dækkes med sølvpapir. Champignon og bacon skæres i tynde skiver, steges på panden og hældes over steaksene.

Osten skæres halv over og lægges på hver sin steaks. Sættes i en forvarmet ovn v. 225 gr. i 10 minutter.

Sauce:
Den overskydende kødsaft hældes fra fadet på en pande og tilsættes lidt vand. Smag til med vermouth.

Steaksene over hældes med vermouth-souce og serveres med kartoffelrøsti og årstidens salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 8963 gange,
og udskrevet 334 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jonna Theede  -  0000-00-00 00:00:00
Denne opskrift er meget anbefalelsesværdig! Kødet er lækker og mørt og passer perfekt sammen med bacon og champignon! Jeg brugte en bakke med baconterninger og en pose frosne skivede champignoner. Röstikartofler på bagepapir er en rigtig god ide - det er lidt bid og sprød skorpe og de er bløde indeni. I stedet for årstidens salat, havde jeg købt en pose færdigblanding, hvori der bl.a. var tørrede tomater, bønner o.s.v. Det var en god smagsoplevelse sammen. Yderligere brugte jeg i stedet for vermouth portvin. Uanset - sovsen var pragtfuld! PRØV DEN kan jeg blot sige- og en stor TAK til Jer der arbejder med disse sider! Varm hilsen fra Jonna Theede PS Lille minus er camenbert som bliver stift i kanterne - måske revet ost er bedre. Det vil jeg bruge næste gang.