Strudse-filét i estragonsauce

Strudse-filét i estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.strudse-filét
2 dl.tør hvidvin
 lidt olie
 salt
 peber
1 tsk.estragon
2 tsk.citronsaft
 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kødet marineres i 1 dl. hvidvin i 1/2 time.

Tages op af marinaden, brunes godt i en gryde og drysses med salt og peber. Tilsæt marinade, estragon og citronsaft. Kødet simrer ved svag varme til centrum-temperaturen er 65 grader.

Kødet tages op og hviler i 15 min.

Skyen tilsættes resten af hvidvinen og koges ind. Piskefløden røres i, og saucen koges til den har fået en cremet konsistens.

Smag til med salt og peber. Serveres med pasta og grøntsager, f.eks. gulerødder og broccoli.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4378 gange,
og udskrevet 89 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu