Rødvinsmarineret Strudsefilet

Rødvinsmarineret Strudsefilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
600 g.strudsefilet
1 løg
 krydderurter efter smag
4 dl.rødvin
1 gulerod
 
Opskrift:
Kødet marineres i rødvinen tilsat krydderier, løg og gulerod i ca 4 timer.

Kødet lægges i et ildfast fad med lidt af marinaden og steges ved 180 gr. til stege-termoeteret viser 57 gr. (centrumtemp.)

Hviler tildækket i ca 15 min.

Resten af marinaden koges til gulerødder og løg er møre.

Jævnes med maizena udrørt i vand og smages til med salt og peber

Serveres med salat og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 6973 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu