Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvidvinsmarineret strudsefilet i svampesauce

Hvidvinsmarineret strudsefilet i svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.strudsefilet
10 g.smør
1 cl.tør hvidvin
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 tsk.tørret estragon
1 tsk.citronsaft
 dl.piskefløde
150 g.marksvampe
 evet. 2 tsk. maizena
 skal af ½ citron
1 dl.hvidvin
100 g.østershatte
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet marineres i hvidvin i køleskabet (vendes et par gange).

Kødet tages op af marinaden og gnides med salt og peber, indtil det er brunet godt på alle sider i en gryde.

Marinade, estragon, citronskal, salt og peber kommes i gryden. Kødet simrer ved svag varme i ca 25 min. Tages op og hviler tildækket i 15 min.

Sauce:
Skyen sies og hvidvin tilsættes. Væden koges ind til den har fået en cremet konsistens. Svampene svistes kort i lidt smør og tilsættes saucen. Jævnet evt. med lidt maizena udrørt i vand. Smages til med citronsaft, salt og peber.

Kan serveres med pasta og grøntsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5474 gange,
og udskrevet 165 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu