Herregryde af strudsehals

Herregryde af strudsehals, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsehals

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 pk.Strudsehals
50 g.smør
 salt
 peber
 timian
3 gulerødder
3 løg
 laurbærblade
 
Opskrift:
Halsstykkerne brunes i en tykbundet gryde, og der krydres med salt, peber og timian. Hæld vand ved til kødet er dækket, og vedlæg et par laurbærblade. Skær gulerødder og løg groft og put dem i gryden. Lad retten simre i 1½ - 2 timer. Saften kan koges ind og tilsættes lidt fløde og kulør efter behag.

Server ris eller kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 6436 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu