Grydestegt Sruds

Grydestegt Sruds, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.strudsekød
20 g.smør
 salt
 peber
 
 Sauce:
1.5 dl.stegesky
2.5 dl.piskefløde
1-2 dl.vand
250 g.champignon
1 dl.rødvin
 
 Tilbehør:
½-1 kg.aspargeskartofler
10 g.smør
 en håndfuld persille
500 g.sukkerærter
 
 Tomatsalat:
6 stk.tomater
2 stk.løg
 olie
 eddike
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smelt smørret, brun kødet i ca. 2 minutter. på hver side. Krydrer med salt og peber. Steg videre ved svag varme i ca. 25 minutter. eller til en centrumtemperatur på ca. 60 grader C. Lad stegen hvile i ca. 25 minutter.

Kartoflerne koges, pilles og vendes i smør og persille. Champignon svitses i stegeskyen, vand tilsættes og koges ind til ca. halv mængde. Tilsæt fløde og rødvin, og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 6330 gange,
og udskrevet 172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu