strudsekød til steg - optøet1.2 kg. strudsekød til steg - optøet
smør el. margarine smør el. margarine
1
dl.
rødvin el. ribssaft1 dl. rødvin el. ribssaft
salt salt
peber peber
tørret basilikum (estragon, rosmarin el. salvie kan også bruges) tørret basilikum (estragon, rosmarin el. salvie kan også bruges)
Opskrift:
Smelt fedtstoffet og brun kødet heri, hæld en sjat rødvin eller ribssaft ved, drys salt, peber og basilikum på stegen. Læg låg på og skru ned for varmen, og lad herefter stegen småsimre i 1½ - 2 timer. Lad stegen hvile i 20-30 min. - gerne i stanniol.
Saucen tilberedes af skyen og kartoffelvand, smag til med rødvin eller ribssaft og tilsæt evt. lidt kulør.
Serveres med:
Hvide kartofler, wok blanding eller fintsnittede grøntsager, svitset i lidt olie, evt. tilsat lidt soya samt tyttebærsyltetøj.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6022 gange, og udskrevet 177 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider