Gennemstegt strudsesteg - tilberedes i gryde

Gennemstegt strudsesteg - tilberedes i gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1.2 kg.strudsekød til steg - optøet
 smør el. margarine
1 dl.rødvin el. ribssaft
 salt
 peber
 tørret basilikum (estragon, rosmarin el. salvie kan også bruges)
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet og brun kødet heri, hæld en sjat rødvin eller ribssaft ved, drys salt, peber og basilikum på stegen. Læg låg på og skru ned for varmen, og lad herefter stegen småsimre i 1½ - 2 timer. Lad stegen hvile i 20-30 min. - gerne i stanniol.

Saucen tilberedes af skyen og kartoffelvand, smag til med rødvin eller ribssaft og tilsæt evt. lidt kulør.

Serveres med:
Hvide kartofler, wok blanding eller fintsnittede grøntsager, svitset i lidt olie, evt. tilsat lidt soya samt tyttebærsyltetøj.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6230 gange,
og udskrevet 180 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu