Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter














Karrysalat

Karrysalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
PålægRet : Pålæg - SandwichSalat / PålægsSalat

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Karrysalat, billede 4 Karrysalat, billede 1 Karrysalat, billede 2 Karrysalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dressing:
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 spsk. Citronsaft. friskpresset 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Karry
   
100 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
   
  Pynt:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.25 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Karse. frisk


Opskrift:

Dressing:
Den hjemmelavede eller købte mayonæse røres med det valgte surmælksprodukt og tilsættes derefter de øvrige ingredienser, smages til.

Dressingen tilsættes finthakket løg og meget små agurkestykker. Pyntes med kvarte hårdkogte æg peberfrugt, løg og klippet karse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 124904 gange,
og udskrevet 4117 gange.


Energi:
KJ total 4975 (1184 kcal)
KJ pr. Pers. 1243 (296 kcal)
Vægt ialt 574 gram
Vægt pr. Pers. 143 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 866 KJ (206 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 7.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu