Karrysalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dressing:
2 spsk. Mayonnaise 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
0.5 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
0.5 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Karry
   
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Drueagurk. syltet 1 syltet drueagurk vejer ca. 60 gram, og 1 dl. hakket drueagurk vejer ca. 80 gram.
   
  Pynt:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.25 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
0.5 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Karse. frisk
Energi:
KJ total 4975 (1184 kcal)
KJ pr. Pers. 1243 (296 kcal)
Vægt ialt 574 gram
Vægt pr. Pers. 143 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 866 KJ (206 kcal)
Protein 3.1 gram
Fedt 19.1 gram
Kulhydrat 7.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)