Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg

Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg, billede 4 Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg, billede 1 Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg, billede 2 Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 dl. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
   
  Pynt:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Opskrift:
Skær kyllingebrystet i mundrette stykker, tør dem og vend dem i mel. Skræl hvidløgene og skær dem i skiver.

Brun kylling og hvidløg under omrøring i olivenolie. Hæld sherryen over og lad det simre i 10 minutter.

Tag panden af varmen, læg låg på, og lad det stå i 15 minutter.

Varm det hurtigt igen, krydr med salt og peber.

Pynt med citronbåde. Hertil et glas vin, eller hvad med et glas sherry når flasken nu alligevel er fremme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 158200 gange,
og udskrevet 4543 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 3283 (781 kcal)
KJ pr. Pers. 410 (97 kcal)
Vægt ialt 732 gram
Vægt pr. Pers. 91 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 448 KJ (106 kcal)
Protein 16.8 gram
Fedt 1.5 gram
Kulhydrat 3.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Britta  -  2012-03-15 14:07:24
Hos mig sidder mel og hvidløg fast på panden - hvad gør jeg forkert??

  -  2011-10-26 23:18:22
Kan man lave det dagen før og servere koldt med salat til??

Kamilla  -  2009-06-11 12:36:50
Vi kunne også rigtig godt lide det. Dejligt nemt at lave.

Julie og Frederikke  -  2006-12-11 10:27:13
Meget godt, det er det bedste vi nogensinde har smagt

  -  0000-00-00 00:00:00
den er mega go