Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg

Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :


Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg, billede 4 Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg, billede 1 Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg, billede 2 Tapas - Pollo al ajilloKylling med hvidløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
8 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 dl. Sherry. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber. hvid
   
  Pynt:
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   


Opskrift:

Skær kyllingebrystet i mundrette stykker, tør dem og vend dem i mel. Skræl hvidløgene og skær dem i skiver.

Brun kylling og hvidløg under omrøring i olivenolie. Hæld sherryen over og lad det simre i 10 minutter.

Tag panden af varmen, læg låg på, og lad det stå i 15 minutter.

Varm det hurtigt igen, krydr med salt og peber.

Pynt med citronbåde. Hertil et glas vin, eller hvad med et glas sherry når flasken nu alligevel er fremme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 157121 gange,
og udskrevet 4538 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Britta  -  2012-03-15 14:07:24
Hos mig sidder mel og hvidløg fast på panden - hvad gør jeg forkert??


  -  2011-10-26 23:18:22
Kan man lave det dagen før og servere koldt med salat til??


Kamilla  -  2009-06-11 12:36:50
Vi kunne også rigtig godt lide det. Dejligt nemt at lave.


Julie og Frederikke  -  2006-12-11 10:27:13
Meget godt, det er det bedste vi nogensinde har smagt


  -  0000-00-00 00:00:00
den er mega go