Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kalvebrisler

Kalvebrisler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebrisler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.brisler
 salt
 peber
 smør
 saft af 1/2 citron
1 dl.piskefløde
1 skrællet æble
1 pære
 
 


Opskrift:

Få slagteren til at flå brislen. Lad den stå på køl natten over i lidt saltet vand. Tag den op, tør den, krydr med salt og peber og brun den i en tykbundet (støbejerns) gryde eller pande i 5-6 minutter. Stil gryden eller panden i en 200 grader varm ovn med saften fra 1/2 citron. Lad det bage i 10 minutter. Brislen skal være spændstig. Vær ikke bange for at give den lidt for meget. Brug fingrene til at mærke efter med. Tag gryden ud af ovnen og tag brislen op. Lad den hvile lidt. I gryden kommes 1 dl piskefløde, 1 skrællet æble i både og 1 skrællet pære i både. Det koges sammen. Skær brilen ud i gode skiver og læg dem ned i sovsen.

Servering:
Spis det med kogte kartofler til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9950 gange,
og udskrevet 164 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Det er Søren Gerickes opskrift