Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Ristede havregryn

Ristede havregryn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ristede havregryn, billede 4 Ristede havregryn, billede 1 Ristede havregryn, billede 2 Ristede havregryn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Smelt smørret i en dyb pande.

Bland havregryn og sukker i en skål, kom det i den smeltede smør og rist dem til sukkeret er karameliseret og havregrynene er lysebrune.

Tages af panden og afkøles.

Smager godt på koldskål med citronsmag sammen med lidt blød vaniljeis.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (25 stemmer)

Opskriften er vist 72948 gange,
og udskrevet 547 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2017-01-20 22:28:36
Lækkert sprødt. Kræver svag varme og meget tålmodighed


Heidi  -  2013-05-28 12:01:55
Det skal prøves i aften til vores koldskål


julie  -  2011-04-10 09:22:24
mener du så at det er dårligt?


Olga fra Volga  -  2007-05-26 14:04:26
jeg har aldrig smagt noget lignene!!!!!!!!


Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Frisk æblekage: Blandet lagvis med rå revne æbler og serveres med flødeskum