Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ristede havregryn

Ristede havregryn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ristede havregryn, billede 4 Ristede havregryn, billede 1 Ristede havregryn, billede 2 Ristede havregryn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Smelt smørret i en dyb pande.

Bland havregryn og sukker i en skål, kom det i den smeltede smør og rist dem til sukkeret er karameliseret og havregrynene er lysebrune.

Tages af panden og afkøles.

Server evt. på koldskål med ristede havregryn.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (43 stemmer)

Opskriften er vist 86944 gange,
og udskrevet 590 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9197 (2189 kcal)
KJ pr. Portion 9197 (2189 kcal)
Vægt ialt 530 gram
Vægt pr. Portion 530 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1735 KJ (413 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 11.4 gram
Kulhydrat 72.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-01-20 22:28:36
Lækkert sprødt. Kræver svag varme og meget tålmodighed

Heidi  -  2013-05-28 12:01:55
Det skal prøves i aften til vores koldskål

julie  -  2011-04-10 09:22:24
mener du så at det er dårligt?

Olga fra Volga  -  2007-05-26 14:04:26
jeg har aldrig smagt noget lignene!!!!!!!!

Mona  -  0000-00-00 00:00:00
Frisk æblekage: Blandet lagvis med rå revne æbler og serveres med flødeskum