Ristede havregryn
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt smørret i en dyb pande.
Bland havregryn og sukker i en skål, kom det i den smeltede smør og rist dem til sukkeret er karamelliseret og havregrynene er lysebrune. Tages af panden og afkøles. Server evt. på koldskål med ristede havregryn. |
|
Opskriften er vist 158026 gange,
og udskrevet 807 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (80 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-03-06 20:47:07 Kan jeg bruge erstatningssukker, har diabetes Maria - 2020-10-29 11:15:56 Det skal helst laves med mindre sukker. Meget mindre sukker ;-) anonym - 2017-01-20 22:28:36 Lækkert sprødt. Kræver svag varme og meget tålmodighed Heidi - 2013-05-28 12:01:55 Det skal prøves i aften til vores koldskål julie - 2011-04-10 09:22:24 mener du så at det er dårligt? Olga fra Volga - 2007-05-26 14:04:26 jeg har aldrig smagt noget lignene!!!!!!!! Mona - 2005-01-01 01:01:01 Frisk æblekage: Blandet lagvis med rå revne æbler og serveres med flødeskum |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne