Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kyllingebryst med sauterede grøntsager

Kyllingebryst med sauterede grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
200 g.gulerødder
200 g.pastinakker
150 g.rødbeder
200 g.rosenkål
100 g.porre
1-2 spsk.olivenolie
3/4 tsk.salt
 friskkværnet peber
4 spsk.hakket persille
 evt. 3/4 dl vand
400 g.kyllingebrystfileter
10 g.smør til stegning
 
 


Tilbehør:
Brød eller kogte kartofler.
Opskrift:

Skræl og skyl gulerødder, pastinakker og rødbeder, og skær dem i ensartede og ikke for store stykker.

Skær rodskiven af rosenkålene, og fjern evt. de yderste blade. Skær rosenkålene i kvarte. Skær rodenden af porren, træk det yderste blad af, og skær noget af den grønne top af. Skyl porren grundigt, og skær den i skrå skiver på ca, 1 cm.

Opvarm olien i en stor pande eller sautérpande, og tilsæt alle grønsagerne på en gang. Svits 3-4 minutter. Vend ofte i grønsagerne. Tilsæt salt, peber, persille og evt. vand. Svits videre 2-3 min. eller længere, hvis grønsagerne ønskes mere møre.

Brun og steg kyllingebrystfileterne på en pande ca. 7 minutter på hver side, til kødsaften er klar, og kødet ikke længere er lyserødt indeni. Krydr med salt og peber. Lad kødet hvile lidt på panden.

Tips:

Er der skind på kyllingebrystfileterne, steges de på en tør pande med skindsiden nedad først, så noget af fedtet smelter af.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 16480 gange,
og udskrevet 333 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu