Quiche Lorraine (Bacontærte)

Quiche Lorraine (Bacontærte), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :     
Quiche Lorraine (Bacontærte), billede 4 Quiche Lorraine (Bacontærte), billede 1 Quiche Lorraine (Bacontærte), billede 2 Quiche Lorraine (Bacontærte), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Butterdej, rulle 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
   
125 gram Bacon i tern
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
50 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
4 stk. Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
75 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Opskrift:
Beklæd en passende tærteform med butterdej, læg bacon og fintsnittet løg i bunden. Forbag bunden i en varm ovn ved 170 grader C. alm. ovn i 10 minutter.


Fordel skinken henover. Pisk æg med fløde og smag til med salt og peber. Fordel æggemassen over tærten og bag videre i 15 minutter.


Fordel osten henover og bag ca. 5 minutter til osten er smeltet og æggemassen er stivnet.





karakterer:
Opskriften er vist 160767 gange,
og udskrevet 5147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (55 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10646 (2534 kcal)
KJ pr. Pers. 2661 (633 kcal)
Vægt ialt 925 gram
Vægt pr. Pers. 231 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1150 KJ (274 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 22.3 gram
Kulhydrat 12.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-28 12:08:04
super duper lækker kage

  -   2017-06-22 13:13:20
Køb evt bunde ved AB

  -   2013-10-24 19:29:38
Hvilken størrelse tærteform skal bruges?

  -   2010-08-06 19:49:43
min far har lavet den to gange og jeg elsker den kan varmt anbefalde(staves) ^^

  -   2010-06-20 10:13:58
Jeg syntes den er rigtig god. Man kunne godt være i tvivl om den skulle forbages med eller uden fyld. Butterdejen er ikke let at få sprød. Men ellers en rigitg god tærte

  -   2009-04-28 18:51:28
Efter en time i ovnen er ægge og fløde massen stadig flydende. Godt vi bagte grovflutes og hakkede en god salat

  -   2009-01-08 09:04:03
Tærten skulle have noget mere end 5 minutter til sidst, måske fordi vi bagte den i alm. ovn.

  -   2005-01-01 01:01:01
Herligt variant til den traditionelle tærte, derlet bliver lidt kedelig i længden. Desuden kan fyldet varieres i det uendelige.