Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Quiche Lorraine (Bacontærte)

Quiche Lorraine (Bacontærte), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :


Quiche Lorraine (Bacontærte), billede 4 Quiche Lorraine (Bacontærte), billede 1 Quiche Lorraine (Bacontærte), billede 2 Quiche Lorraine (Bacontærte), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 Butterdej, rulle 1 pakke med butterdejsruller vejer 450 gram og indeholder 2 ruller
   
125 gram Bacon i tern
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
50 gram Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
4 stk. Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
75 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Beklæd en passende tærteform med butterdej, læg bacon og fintsnittet løg i bunden. Forbag bunden i en varm ovn ved 170 grader C. alm. ovn i 10 minutter.


Fordel skinken henover. Pisk æg med fløde og smag til med salt og peber. Fordel æggemassen over tærten og bag videre i 15 minutter.


Fordel osten henover og bag ca. 5 minutter til osten er smeltet og æggemassen er stivnet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (53 stemmer)

Opskriften er vist 150728 gange,
og udskrevet 5008 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-02-28 12:08:04
super duper lækker kage


  -  2017-06-22 13:13:20
Køb evt bunde ved AB


Mette  -  2013-10-24 19:29:38
Hvilken størrelse tærteform skal bruges?


sabrine  -  2010-08-06 19:49:43
min far har lavet den to gange og jeg elsker den kan varmt anbefalde(staves) ^^


Mie  -  2010-06-20 10:13:58
Jeg syntes den er rigtig god. Man kunne godt være i tvivl om den skulle forbages med eller uden fyld. Butterdejen er ikke let at få sprød. Men ellers en rigitg god tærte


Stodder B  -  2009-04-28 18:51:28
Efter en time i ovnen er ægge og fløde massen stadig flydende. Godt vi bagte grovflutes og hakkede en god salat


Per  -  2009-01-08 09:04:03
Tærten skulle have noget mere end 5 minutter til sidst, måske fordi vi bagte den i alm. ovn.


Klaus  -  0000-00-00 00:00:00
Herligt variant til den traditionelle tærte, derlet bliver lidt kedelig i længden. Desuden kan fyldet varieres i det uendelige.