Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Skinkeschnitzel med paprikasovs

Skinkeschnitzel med paprikasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.skinkeschnitzler
½ tsk.salt
2 spsk.hvedemel
1 tsk.paprika
1 stk.løg - finthakket
½ stk.rød/gul peber - finthakket
1 spsk.hvedemel (til sovsen)
1 spsk.smør
 dl.creme fraiche
 dl.grøntsagsbouillon
 


Tilbehør:
Ris
Opskrift:

Sæt vand over til ris og kog dem, mens der laves sovs og schnitzler.

Sovs:
Svits løg og peberfrugt på panden, tilsæt mel og rist et øjeblik. Spæd med bouillon og kog godt igennem. Rør creme fraichen i og smag til med salt og peber.

Schnitzler:
Bland mel, salt og paprika. Vend schnitzlerne i krydderiblandingen og steg dem 3-4 min. på hver side eller til de er møre. Anret evt. på et fad med ris rundt om kødet pyntet med hakket peberfrugt og med sovsen hældt over




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 28148 gange,
og udskrevet 727 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jamie Møller  -  2007-02-04 13:01:37
En fin, simpel opskrift. Hvis sovsen bliver for klistret, tilføj mere vand. All Around kan også anbefales som ingrediens, to tsk.