Rumpsteak med rødvinssauce og grønne bønner

Rumpsteak med rødvinssauce og grønne bønner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
360 g.rumpsteak 2 stk.
50 g.champignon i tern
4 skalotteløg, finthakket
3 dl.rødvin
50 g.smør
1 dl.oksebouillon (terning)
200 g.grønne bønner (evt. frost)
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
Opskrift:
Kødet krydres med salt og peber og steges med 25 g smør på en pande i ca. 3 min. på hver side. Bøfferne trækkes til side for at trække nogle minutter, så kødsaften ikke render ud.

På samme pande steges champignon og halvdelen af skalotteløgene. Drysses med mel og omrøres. Tilsæt rødvin og bouillon og lad det reducere til det halve. Bønnerne koges i ca. 2 min. og vandet hældes fra. I samme gryde svitses resten af skalotteløgene med bønnerne i smørret. Krydres med salt og peber

Retten kan serveres med stegte eller ovnbagte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 28305 gange,
og udskrevet 291 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu