Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Fricandeau

Fricandeau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.skært kalvekød i skiver
50 g.margarine
2 løg i tern
250 g.champignon
100 g.gulerødder i skiver
150 g.bacon i skiver
 salt
 peber
 kulør
1/4 l.kaffefløde
5 dl.bouillon (vand+en terning)
 hvedemel + vand til jævning af sauce
1 spsk.tyttebær
 evt. 2 spsk. cognac.
 


Opskrift:

Tag en tykbundet varm gryde, og brun bacon og kalveskiver. Derefter brunes løg, champignon og gulerødder. Det hele hældes sammen på ny. Gem lidt bacon til pynt. Tilsæt bouillon, fløde, salt, peber og kulør. Lad det simre i ca. 1/2 time til det er mørt. Jævn saucen og smag til med lidt syltetøj og evt. cognac.

Tilbehør:
Serveres med kartofler, franske kartofler, tyttebærsyltetøj og evt. bacon.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12199 gange,
og udskrevet 263 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu