Mælken koges op med løg og krydderier, trækker nogle minutter .
Sigtes og jævnes med smørbolle og koges igennem nogle minutter.
Flødebéchamel er béchamel monteret med piskefløde til cremekonsistens eller béchamel fremstillet af fløde 13% i stedet for mælk.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 70555 gange, og udskrevet 582 gange.
Energi:
KJ total 3727 (887 kcal)
KJ pr. dl. 372 (88 kcal)
Vægt ialt 1093 gram
Vægt pr. dl. 109 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 341 KJ (81 kcal) Protein 3.4 gram Fedt 5.1 gram Kulhydrat 5.7 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
GM - 2009-10-20 16:10:33 béchamel, fransk klassisk hvid grundsauce fremstillet ved opbagning (fedtstof og mel) med mælk eller en blanding af bouillon og fløde. Saucen er opkaldt efter Marquis de Béchamel, Ludvig 14.s hushovmester. Den danner grundlag for andre saucer, fx sauce aurore (tomat), sauce mornay (ost) og sauce soubise (løg)
Per - 2008-05-15 13:05:35 En melbolle er smør og mel rørt sammen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider