Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Persillerødder med kikærter

Persillerødder med kikærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Persillerod

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 løg
3 persillerødder
150 g.kikærter
2 spsk.olie
2 tsk.karry
2 dl.grønsags- eller hønsebouillon
3 spsk.hakket persille
 Salt
 peber
 Citronbåde
 


Opskrift:

Læg kikærterne i blød natten over. Kog dem møre i frisk vand ca. 1 time og lad dem dryppe af.

Skær løget i ringe, skræl persillerødderne, og skær dem i stænger. Svits løg og persillerødder i olie tilsat karry. Kom kikærter og bouillon ved, og lad det snurre sammen ca. 10 min. Vend persille i, og smag til med salt og peber.
Pynt med citronbåde.

Tilbehør:
Groft hvedebrød







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 6579 gange,
og udskrevet 154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jones Jr.  -  2010-05-23 21:41:33
Ganske fin, frisk og syrlig ret. Jeg lavede den ikke udelukkende på persillerod (faktisk var det pastinak), men også kartofler og rødbeder - det blev et godt resultat. Tilbehøret blev couscous, der også egner sig ganske godt.