Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Squashfrikadeller

Squashfrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Squashfrikadeller, billede 4 Squashfrikadeller, billede 1 Squashfrikadeller, billede 2 Squashfrikadeller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.Squash
 salt
 
3 æg
7 spsk.hvedemel
1 spsk.friskhakket persille og basilikum
2 spsk.hytteost
 salt
 peber
 


Opskrift:

Squashen rives, saltes og trækker mindst ½ time, hvorefter de aftrykkes for væde.

Røres med æg, mel, krydderurter, salt og evt. lidt hytteost.

Steges gyldne i lidt olivenolie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (18 stemmer)

Opskriften er vist 45916 gange,
og udskrevet 1044 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Thomas  -  2012-08-21 08:55:46
De er rigtigt gode, men det er ganske rigtigt vigtigt at få meget væde ud. Jeg brugte en blanding af hvedemel, grahamsmel og rasp. Jeg har prøvet at variere med både karry og spidskommen, og begge dele blev vellykket.


Julie   -  2012-04-26 18:28:48
jeg serverede dem for min date og han elskede dem vi er kærester nu det kan jeg takke dem for.


Julie   -  2012-04-26 18:27:35
Hej mine frikadeller var fantaiske og mig og min date vi spiste dem og det var meget romantisk vi er kærester nu


Louise  -  2010-08-18 20:15:29
hej mine deller blev helt fine, jeg brugte også 3 viskestykker til at få væden af


Karin Hansen  -  2009-08-21 09:38:24
Prøv med mere groft mel, fik en god konsistens i "farsen" da jeg brugte grahamsmel. Blev serveret med nye kartofler, dampede bønner og en feta/tomat/persille salat.


Per  -  2008-08-31 12:48:33
Det kunne ikke lade sig gøre at stege squashfrikadellerne her som almindelige frikadeller, væden fra squashen blev ved med at trække ud selvom vi havde saltet og presset dem fri for væde. Vi valgte at bage dem i en æbleskivepande for at få den runde form, men de kan også bages på en almindelig pande, eller blenispande som små pandekager.
Ved ikke om man kunne salte squashen 1 time og måske småkoge dem lidt i en gryde om det ville hjælpe, men de smagt ok.
Vi serverede grillet flået rød peber, champignon a la creme og pommes risole til.