Squashfrikadeller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
 
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

80 gram Fuldkornshvedemel
1 spsk. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 4317 (1027 kcal)
KJ pr. Pers. 1079 (256 kcal)
Vægt ialt 1190 gram
Vægt pr. Pers. 297 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 362 KJ (86 kcal)
Protein 4.7 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 12.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)