små tynde skiver mørt oksekød (inderlår/tyksteg) 600 g. små tynde skiver mørt oksekød (inderlår/tyksteg)
0.5
dl.
olivenolie 0.5 dl. olivenolie
salt salt
200
g.
rucolasalat 200 g. rucolasalat
0.5
glas
hvidvin 0.5 glas hvidvin
hvedemel hvedemel
1
spsk.
smør1 spsk. smør
Opskrift:
Oksekødet svitses i rigeligt olie. Salt og lidt mel drysses på og simrer i 2-3 min. Rucola skæres i små stykker og blandes med kødet på panden. Hvidvin tilsættes sammen med en kop bouillon. Til sidst kommes en god klat smør i retten.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 11706 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
- 2010-10-09 20:43:22 Man kan med fordel tilsætte løgismose bred bånds pasta fra Alsace.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider