Caneloni med ricottaost, spinat og basilikum

Caneloni med ricottaost, spinat og basilikum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oste - Ricottaost

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
350 g.friske lasagneplader, 8 stk.
500 g.Ricotta, friskost
1 kg.frisk spinat
1 bundtfrisk basilikum
 salt
 peber
 
 Sauce:
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
5 dl.mælk
 Muskatnød, friskrevet
 salt
 peber
 
 Endvidere:
100 g.revet picorinoost eller emmentalerost
 
 
Opskrift:
Skyl og rens spinaten grundigt. Blanchér den 1 minut i letsaltet vand. Hæld vandet fra, og afkøl spinaten i iskoldt vand. Hæld vandet fra, og pres så meget væde fra spinaten som muligt. Stil til side. Forkog lasagnepladerne i 2 minutter i letsaltet vand tilsat olie, og læg dem enkeltvis til afdrypning på et viskestykke. Fordel ricottaost, spinat og basilikum på pladerne på den korte led. Drys med krydderier, og rul pladerne om fyldet. Læg cannellonirullerne i et smurt ildfast fad eller på ildfaste tallerkner. Tilbered bechamelsaucen ved at smelta smørret, uden at det tager farve. Rør melet i, og spæd med kogende mælk. Kog op ind imellem, og smag til med krydderier. Fordel saucen over rullerne, drys med revet ost, og gratinér i en forvarmet ovn på 210° i 20 minutter, til retten er gennemvarm og gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 20686 gange,
og udskrevet 511 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hvor kan man købe ricottaost

  -   2005-01-01 01:01:01
den angivne mængde ricotta er vel rigelig, mindre kan sagtens gøre det.