Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Roastbeef, krydret, med melon og agurkesalat

Roastbeef, krydret, med melon og agurkesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.roastbeef
 salt
 peber
 
 Krydderi:
2 fedhakket hvidløg
1 spsk.olie
 saft fra 1 citron
1 spsk.brun farin
1 tsk.timian
2 stk.rosepeber eller frysetørret grøn peber
 
1 galiamelon
1 agurk
1 krølsalat
1 spsk.ristede solsikkekerner
 
200 g.græsk yoghurt
 


Opskrift:

Roastbeefen drysses med salt og peber og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min. og steges videre ved 160 grader i ca. 25 min. Krydderierne røres sammen og pensles/hældes over kødet, der steger videre i 5-8 min. Kødets centrumtemperatur skal være 50-55 grd. Kødet tages ud og hviler 15 min., før det skæres i tynde skiver, og skyen hældes over. Melonkødet skæres i tynde skiver og agurken høvles i lange bånd. Melon og agurk blandes sammen med nippet salat og solsikkekerne drysse over. Yoghurten smages evt. med hvidløg og revet citron. Serveres med couscous og flutes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10676 gange,
og udskrevet 397 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu