Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tykstegsfilet med aspargeskartofler

Tykstegsfilet med aspargeskartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Tykstegsfilet med aspargeskartofler, billede 4 Tykstegsfilet med aspargeskartofler, billede 1 Tykstegsfilet med aspargeskartofler, billede 2 Tykstegsfilet med aspargeskartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Oksekød. tykstegsfilet uden kappe. rå
600 gram Aspargeskartofler
1 bdt. Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.


Opskrift:

Kødet brunes 12-15 minutter, eller til fedtet er gyldent, midt i ovnen (bedst på ovnrist over en bradepande) ved 225 grader C. alm. ovn. Herefter tages kødet ud af ovnen og krydres med salt og peber og evt. hvidløg. Bouillon hældes i bradepanden. Dæmp varmen til 175 grader C. alm. ovn og steg videre til stegetermometeret viser ca. 60 grader ca. 1 time

Tag stegen ud og lad den hvile i ca. 15 minutter inden den skæres for. Kog bradepanden af og lav en god kraftig sauce. Aspargeskartoflerne koges og pilles. Broccolien brækkes i små buketter, koges let og serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (16 stemmer)

Opskriften er vist 95059 gange,
og udskrevet 2001 gange.


Energi:
KJ total 7202 (1714 kcal)
KJ pr. Pers. 1800 (428 kcal)
Vægt ialt 1600 gram
Vægt pr. Pers. 400 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 450 KJ (107 kcal)
Protein 14.3 gram
Fedt 2.5 gram
Kulhydrat 6.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu