Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Tykstegsfilet med aspargeskartofler

Tykstegsfilet med aspargeskartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetyksteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Tykstegsfilet med aspargeskartofler, billede 4 Tykstegsfilet med aspargeskartofler, billede 1 Tykstegsfilet med aspargeskartofler, billede 2 Tykstegsfilet med aspargeskartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Oksekød. tykstegsfilet uden kappe. rå
600 gram Aspargeskartofler
1 bdt. Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
evt. Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.


Opskrift:

Kødet brunes 12-15 minutter, eller til fedtet er gyldent, midt i ovnen (bedst på ovnrist over en bradepande) ved 225 grader C. alm. ovn. Herefter tages kødet ud af ovnen og krydres med salt og peber og evt. hvidløg. Bouillon hældes i bradepanden. Dæmp varmen til 175 grader C. alm. ovn og steg videre til stegetermometeret viser ca. 60 grader ca. 1 time

Tag stegen ud og lad den hvile i ca. 15 minutter inden den skæres for. Kog bradepanden af og lav en god kraftig sauce. Aspargeskartoflerne koges og pilles. Broccolien brækkes i små buketter, koges let og serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (17 stemmer)

Opskriften er vist 99992 gange,
og udskrevet 2054 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu