Roastbeef med marinerede svampe og selleri

Roastbeef med marinerede svampe og selleri, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.Roastbeff
 
250 g.knoldselleri
250 g.østerhatte eller champignon
2 fedhvidløg
2 laurbærblade
½ dl.citronsaft
1 spsk.olivenolie
10 peberkorn
1 dl.hakket persille
 
Opskrift:
Roastbeffen krydres med salt og peber. Sættes i ovnen ved 225 C i ca. 15 min. Temperturen sættes nu ned til 160 C og roastbeffen steges videre i ca. 25 – 30 min. (stegetermometeret skal vise 50-55 C). Svampe renses og skæres i kvarte. Selleri skrælles og skæres i stave. ½ l vand, hvidløg, laurbær, citronsaft, olie salt og peberkorn bringes i kog og koges i ca. 5 min. Svampene kommes i og koges i 2 min. hvorefter de tages op. Herefter koges selleristavene i 2-3 min og tages op. Væsken koges ind til ca. det halve og hældes derefter over selleri og svampe. Lad væske og grønsagerne afkøle og drys med hakket persille. Bag kartofler i ovnen ved 225 C i ca. 20 min til de er gyldne og sprøde. Imens hviler roastbeefen.

Serveres med Bagekartofler, salat, groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 12439 gange,
og udskrevet 294 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu