Entrecote med appelsinsauce

Entrecote med appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skiverentrecote 125-150g
1 appelsin
2 spsk.smør eller margarine
 salt
 peber
2 cl.tør sherry
1 dl.god oksebouillon
40 g.koldt smør
 
 
Opskrift:
Tag kødet ud af køleskabet i god tid, så det får stuetemperatur.

Vask appelsinen i lunkent vand og riv skallen. Skær derefter hinde-frie filéter ud. Tør kødet af og opvarm fedt-stoffet på en pande. Steg kødet ved stærk varme, ca. 3 min på hver side. Tykkelsen bestemmer stegetiden. Drys med salt og peber. Tag kødet af panden og bold det varmt. Hæld sherry og bouillon på panden og bring det i kog. Pisk smørret i, i små klumper, til saucen jævner. Tilsæt appelsinskal og appelsinfiléter. Servér kødet på et spejl af appelsinsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 17715 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-26 10:28:42
Hvad foreslår du som tilbehør

  -   2011-01-24 18:32:49
lækker ret, smagte dejligt. Jeg havde desværre ingen sherry, men det kan også undværes. Jeg vil helt sikkert bruge denne opskrift igen.

  -   2005-01-01 01:01:01
lydder som en god frisk ret, jeg prøver denne i aften,..