Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Entrecote med appelsinsauce

Entrecote med appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 skiverentrecote 125-150g
1 appelsin
2 spsk.smør eller margarine
 salt
 peber
2 cl.tør sherry
1 dl.god oksebouillon
40 g.koldt smør
 
 


Opskrift:

Tag kødet ud af køleskabet i god tid, så det får stuetemperatur.

Vask appelsinen i lunkent vand og riv skallen. Skær derefter hinde-frie filéter ud. Tør kødet af og opvarm fedt-stoffet på en pande. Steg kødet ved stærk varme, ca. 3 min på hver side. Tykkelsen bestemmer stegetiden. Drys med salt og peber. Tag kødet af panden og bold det varmt. Hæld sherry og bouillon på panden og bring det i kog. Pisk smørret i, i små klumper, til saucen jævner. Tilsæt appelsinskal og appelsinfiléter. Servér kødet på et spejl af appelsinsauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14345 gange,
og udskrevet 213 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

AM  -  2012-02-26 10:28:42
Hvad foreslår du som tilbehør


bina  -  2011-01-24 18:32:49
lækker ret, smagte dejligt. Jeg havde desværre ingen sherry, men det kan også undværes. Jeg vil helt sikkert bruge denne opskrift igen.


Finn Jørgensen  -  0000-00-00 00:00:00
lydder som en god frisk ret, jeg prøver denne i aften,..