Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Entrecôte til fransk bøf

Entrecôte til fransk bøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt :




Ingredienser:
4 stk.entrecôtes, ca. 2 cm tykke
30 g.smør
 groft salt
 peber
 


Opskrift:

Smelt smørret og brun bøfferne på begge sider, når smørret er gyldent. Drys salt og peber på. Dæmp varmen og steg bøfferne 2-3 min. på hver side, afhængig af hvor røde de skal være.

Serveres med en skive citron og lidt persillesmør ovenpå samt, harricot vert og pommes frites. Kan også serveres ledsaget af en hjemmelavet bernaisesauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (20 stemmer)

Opskriften er vist 23374 gange,
og udskrevet 308 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu