Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Entrecôte med marksvampe og persillesky ( Fedtfattig )

Entrecôte med marksvampe og persillesky ( Fedtfattig ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød

OkseentrecoteFedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1200 g.entrecôte bøffer
 salt
 peber
 smør til stegning
¾ dl.cognac
2 dl.rødvin
2 skalotteløg finthakket
4 marksvampe finthakket
7 dl.oksebouillon kraftig
1-2 tsk.majsstivelse
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
500 g.markchampignoner
 smør til stegning
 salt
 peber
1.5 kg.små kartofler ovnstegte
 


Opskrift:

Til persilleskyen koges vin, skalotteløg og svampe ind til en trediedel, hvorefter bouillonen tilsættes. Kog igennem, og si skyen. Smag til med salt og peber, og jævn med lidt majsstivelse. Stil til side. Steg svampene i smør, og drys med krydderier. Stil til side.

Drys bøfferne med peber, og steg dem lige inden serveringen i smør et par minutter på hver side afhængig af den ønskede stegning.

Flamber med cognac. Tag kødet fra panden, drys lidt med salt, og hold dem varme. Tilsæt stegesaft og persille til skyen, og varm den igennem. Varm svampene igennem, og server bøfferne med skyen og det øvrige tilbehør.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (56 stemmer)

Opskriften er vist 21730 gange,
og udskrevet 607 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-03-04 12:05:15
fedtfattig?????????