Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Entrecôte med krydderurter

Entrecôte med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okseentrecote

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.fedtmarmoreret entrecôte
 smør
2 spsk.hakket scalotteløg
1 spsk.hakket persille
1 spsk.hakket estragon
1 hvidløgsfed
1,5 dl.hvidvin
 timian
 


Opskrift:

Pres entrecôten en anelse ud, så den bliver ca. 5 cm tyk. Salt og peber den godt.

Steg kødstykket i smør til det får den ønskede farve, let rosa indeni.
Tag kødstykket op af gryden og hold det varmt.

Læg scalotteløgene og hvidløget i gryden og lad det stege et kort øjeblik. Tilsæt derefter hvidvinen og en knivspids timian. Lad det koge sammen til circa den halve mængde.

Tilsæt krydderurterne og en stor smørklat. Rør rundt. Hæld sovsen over kødstykket. Skær kødet ud ved bordet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17347 gange,
og udskrevet 186 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2009-01-30 09:33:25
"Pres entrecôten en anelse ud, så den bliver ca. 5 " Entrecote skæres af en oksefilet, og da det ikke er et helt stykke som du tilbereder her, har jeg meget svært ved at tro den skal være 5 cm tyk. en entrecote skal skæres i en tykkelse af 1,5 cam eller efter ønsket valg.