Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte skinkesnitzler

Fyldte skinkesnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldte skinkesnitzler, billede 4 Fyldte skinkesnitzler, billede 1 Fyldte skinkesnitzler, billede 2 Fyldte skinkesnitzler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skinkesnitzler
1 bægerhvidløgsost
 Salt
 Peber
 Smør til stegning
 
300 g.broccoli
2-3 spsk.creme fraish
1 bdt.persille
 
 


Opskrift:

Bank snitzlerne så tynde som muligt (fx mellem 2 stykker film). Smør et tyndt lag flødeost på hver og fold dem sammen. (Gem resten af osten til pureen.)

Vend snitzlerne i krydret rasp. Lad dem hvile i 10 min, inden de steges gyldne i smør på panden i ca 5 min på hver side.

Del broccolien i mindre buketter og skær stokken i små stykker. Kog dem møre i letsaltet vand. Dryp godt af og purer dem. Vend resten af osten og creme fraichen i og smag til med hakket persille, salt og peber.

Giv tomatsalat til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 78819 gange,
og udskrevet 1314 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne  -  2016-03-31 19:53:14
Kan man bruge blomkål istedet for broccoli?


Laila Engebretsen  -  2010-01-07 17:35:32
Det var rigtig godt, dejlig nemt og billigt. Kan anbefales.....:)


Jesper Olsen  -  0000-00-00 00:00:00
det var bare godt især broccolien


Birthe Madsen  -  0000-00-00 00:00:00
Også rigtig god med kalkunschnitzler