Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hamburgeryg på Italiensk

Hamburgeryg på Italiensk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Hamburgeryg på Italiensk, billede 4 Hamburgeryg på Italiensk, billede 1 Hamburgeryg på Italiensk, billede 2 Hamburgeryg på Italiensk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.hamburgerryg, rå
2 spsk.hvedemel
1/4 tsk.peber
2 æg
3 spsk.vand
80 g.parmesanost eller grana ost
30 g.smør eller margarine
1 spsk.olie
 
 Rissalat:
3 dl.løse ris kogte og kolde
1 tomat
0.5 peberfrugter
0.5 avocado
100 g.grønne salatblade
 
 Sennepsdressing:
1 tsk.dijonsennep
1 dl.eddike
3 dl.olie
 


Opskrift:

Skær kødet i 1/2 cm tykke skiver. Bland mel og peber. Vend skiverne heri. Pisk æg, vand og ost sammen og vend skiverne i æggemassen.

Smør og olie varmes op på en Gastolux pande til det er lysebrunt. Steg skiverne gyldne ved svag varme, i alt ca. 4 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 53803 gange,
og udskrevet 720 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2016-04-04 18:22:33
Lydder lækkert! Godt med ny inspiration!!


  -  2013-05-03 18:00:51
Det var ikke noget for os..


Gramm  -  2013-04-12 10:46:33
Den smager bare godt.