Stegt kylling med persille

Stegt kylling med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.kylling
2 fedhvidløg
7 spsk.grofthakket persille
3 finthakkede skalotteløg
4 spsk.mager kvark
 
Opskrift:
Pil hvidløg; vask og pluk persillen. Husk at gemme stilkene. Bland en fars af hakket persille, skalotteløg og kvark, salt og peber.

Kom persillestilke, hvidløg, salt og peber ind i fjerkræet. Skindet løsnes fra kødet ved at lade fingeren glide ind fra halsen imellem kød og skind. Persillefarsen fordeles under skindet, så både bryst og lår bliver dækket.

Steg kyllingen i ovnen ved 200° i 55 min.

Serveres med Kartofler, grøntsager og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 11069 gange,
og udskrevet 267 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu