Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stegt kylling med persille

Stegt kylling med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kylling
2 fedhvidløg
7 spsk.grofthakket persille
3 finthakkede skalotteløg
4 spsk.mager kvark
 


Tilbehør:
Kartofler, grøntsager og brød
Opskrift:

Pil hvidløg; vask og pluk persillen. Husk at gemme stilkene. Bland en fars af hakket persille, skalotteløg og kvark, salt og peber.

Kom persillestilke, hvidløg, salt og peber ind i fjerkræet. Skindet løsnes fra kødet ved at lade fingeren glide ind fra halsen imellem kød og skind. Persillefarsen fordeles under skindet, så både bryst og lår bliver dækket.

Steg kyllingen i ovnen ved 200° i 55 min.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9663 gange,
og udskrevet 204 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu