Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Civapcici (Grilstegte okse- eller fårekødsruller)

Civapcici (Grilstegte okse- eller fårekødsruller), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Jugoslavien

JugoslavienIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.oksekød el. fårekød (eller halvt af hvert)
1 spsk.fedt
1 fedhvidløg
1 æggehvide
 salt
 paprika
 finthakkede løg efter behag
 


Opskrift:

Hvidløget knuses og steges i fedtet sammen med finthakket løg. Det hele kommes i en skål og blandes med kødet, æggehviden (pisket), salt og paprika. Dejen æltes grundigt og hakkes endnu én gang. Cevapcici bliver endnu mere velsmagende, når man ælter dejen flere gange og lade den gå gennem kødmaskinen. Sidste gang laver man ved hjælp af en lille tragt, der anbringes på kødmaskinen, de små.

Cevapcici:
Kødruller på ca. 4 cm. længde og 2 cm. tykkelse. Disse kan dog også laves med hånden. Bollerne kan sættes på spid, men det er langt almindeligere at lægge dem på grillristeren. Evt. kan de steges på panden, men så må de vendes ekstra hyppigt. I øvrigt steges bollerne ca. et kvarter på grillristeren, idet de jævnlig vendes.

De færdige cevapcici serveres med finthakkede løg, og man beregner i almindelighed 10 stykker pr. person.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (13 stemmer)

Opskriften er vist 17645 gange,
og udskrevet 300 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hmm  -  2007-10-25 09:26:41
det skal jeg smag!!


iben  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal æggehviderne


helle  -  0000-00-00 00:00:00
kaldt pølse frikadelle


  -  0000-00-00 00:00:00
det er verdens beste rart