Oksefilet à la Norteña

Oksefilet à la Norteña, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 bøffer (mindst 600 gram)
200 g.bacon tern eller strimler
 lidt olivenolie
1 hakket løg
 
 Sauce:
0.5 dl.olivenolie
25 g.smør
2 pæne løg i skiver
2-3 friske røde chili
1 dåsehakkede tomater
 evt. Jalapeño peber til pynt
 
Opskrift:
Start med saucen:
Rens chilierne og skær dem i strimler. Varm olie og smør på en pande og steg løg og chilier ved middelstærk varme i ca. 5 minutter til løgene er gyldenbrune.
Hak tomaterne og tilsæt dem sammen med det meste af deres saft. Smag til med salt og peber mm. og lad saucen snurre sagte i 1/2 time til den tykner. Smag på den igen og tilsæt evt. lidt chili sauce.

Saucen kan evt. laves i forvejen.

1 kvarter før servering skæres bøffer og bacon i strimler på 1 1/2 - 2 cm bredde. Varm en tykbundet pande op, steg baconstrimlerne sprøde og tag dem op på et stykke køkkenrulle.

Hæld olien på panden og steg løgene gyldne, tilsæt så kødstrimlerne og steg dem med i 3-5 minutter. Rør ofte rundt i panden. Drys med krydderier.

Hæld pandens indhold i en lav serveringsskål og hold det varmt. Hæld saucen på bøf-panden, lad den koge op og bland bacon-strimlerne i.

Hæld saucen over kødet, pynt med Jalapeño strimler.





karakterer:
Opskriften er vist 23374 gange,
og udskrevet 290 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu