Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksefilet à la Norteña

Oksefilet à la Norteña, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Oksekød - Bøf af oksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 bøffer (mindst 600 gram)
200 g.bacon tern eller strimler
 lidt olivenolie
1 hakket løg
 
 Sauce:
1/2 dl.olivenolie
25 g.smør
2 pæne løg i skiver
2-3 friske røde chili
1 dåsehakkede tomater
 evt. Jalapeño peber til pynt
 


Opskrift:

Start med saucen:
Rens chilierne og skær dem i strimler. Varm olie og smør på en pande og steg løg og chilier ved middelstærk varme i ca. 5 minutter til løgene er gyldenbrune.
Hak tomaterne og tilsæt dem sammen med det meste af deres saft. Smag til med salt og peber mm. og lad saucen snurre sagte i 1/2 time til den tykner. Smag på den igen og tilsæt evt. lidt chili sauce.

Saucen kan evt. laves i forvejen.

1 kvarter før servering skæres bøffer og bacon i strimler på 1 1/2 - 2 cm bredde. Varm en tykbundet pande op, steg baconstrimlerne sprøde og tag dem op på et stykke køkkenrulle.

Hæld olien på panden og steg løgene gyldne, tilsæt så kødstrimlerne og steg dem med i 3-5 minutter. Rør ofte rundt i panden. Drys med krydderier.

Hæld pandens indhold i en lav serveringsskål og hold det varmt. Hæld saucen på bøf-panden, lad den koge op og bland bacon-strimlerne i.

Hæld saucen over kødet, pynt med Jalapeño strimler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (8 stemmer)

Opskriften er vist 21516 gange,
og udskrevet 251 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu