Pølserisotto
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær pølserne i skiver.
Fjern rodskiven og de groveste grønne blade fra porrerne, skær dem i skiver og skyl dem godt. Skyl peberfrugten og befri den for frøstol og kerner og skær den i terninger. Varm smørret i en dyb pande og svits karry, porreringe og peberfrugt få min. Tilsæt pølseskiver og rå risottoris og lad det svitse med et øjeblik. Hæld vand ved, krydr med peber og lad retten komme i kog. Dæmp varmen og lad retten simre under låg 20 minutter, til væden er opsuget. Smag evt. til med salt. Servér direkte fra panden. Tips: Retten kan tilsættes 200 g. grønne ærter. De skal varme med de sidste 5 minutter. Røget medisterpølse kan erstatte frokostpølserne, den befries for skind og skæres i terninger. |
|
Opskriften er vist 214617 gange,
og udskrevet 18260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (65 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2021-04-03 16:21:48 Lækker risotto, Chorizo-pølse kan også med fordel bruges, super let at tilberede!! anonym - 2017-04-05 06:44:05 Det smagte super godt😊 Jeg tilsatte ærter og det fik det bare til at smage super godt Annette - 2015-10-28 17:01:54 Åh, den var lækker og lynhurtig. Jeg tilføjede lidt bladselleri og røget paprika. Super ! Shc - 2015-10-23 10:16:00 Dejlig ret. Topkarakter. Bodil - 2013-05-15 08:18:45 Smager utroligt godt og er rigtig nem at lave. anonym - 2011-11-03 09:43:01 Mums den var lækker, og utrolig nem og hurtig at lave. Vores familie gav den et snit på 9,8 i karakter ud af 10 Lise Rasmussen, Næstved - 2011-08-19 13:43:35 Den smager lidt "blegt" - prøv med en dåse ananas m/væde og lidt chili, det hjælper meget på retten. bettina - 2010-09-30 16:59:53 nem, lækkert og hurtig ret synes bare der skal noget brød til ... Olli og Julle - 2010-06-04 09:02:40 det god men bedre med kylling Olga - 2009-10-20 18:31:59 Fulgte opskriften til punkt og prikke - dog tog vi mængden til 3 personer selvom vi var 2 voksne (der blev kun en ganske lille rest tilbage, men den kunne ikke have mættet en 3. person)- vi brugte frankfurter istedet befriet for skind og i skiver. Var dejlig mættende, hurtig, nem at lave og meget velsmagende. Kan anbefales. Ann-Britt - 2009-09-07 10:31:16 Et kæmpe hit. Brugte dog den lokale slagters hvidløgspølser, og det gav lidt ekstra smag og gjorde retten lidt mere spændende! Heidi - 2009-02-12 07:25:06 En dejlig nem ret og mest vigtigt ungerne var vilde med den. pjuske - 2009-02-02 08:19:11 Rigtig lækker og hurtig ret. Jeg ville dog riste pølseskiverne som det første og ellers følge opskriften. Det er selvfølgelig smag og behag, men alt i alt, en rigtig dejlig ret. Helle - 2008-10-30 11:45:33 Mmmm!! Jeg lavede retten til min mand og 2 unger på 5- og 1 år, og de var alle VILDE med det! Opskriften blev fulgt fuldstændig, og det er en ret, jeg vil lave igen og igen! Vilhelm - 2008-10-09 19:17:23 En rigtig lækker og hurtig ret at lave... Vil dog anbefale man bruger den dobbelte mængde porre og peberfrugt, da man ellers godt kan føle der er en stor mængde pølser kontra resten. Mette - 2008-08-04 19:30:19 Smagte dejligt - tilføjede løg, forårsløg og gulerødder. Lasse N. - 2008-05-22 12:10:02 Prøvede at lave den, men synes den var noget så kedelig at spise.. Kit - 2008-03-05 08:46:28 Smager dejligt. Er nemt og hurtigt. Bjarne M - 2008-03-02 19:09:08 Prøv at bruge kyllingfilet i små stykker, 1 rød peper, lidt ærter, 2 tsk karry, Jeg fik meget ros af familien super god ret, jeg vil give karater 8 og med kyllingekød karater 9. Velbekomme. Charlotte - 2008-02-05 17:07:42 smager rigtig godt erstatte dog porren med ærter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne