Stuvet glaskål

Stuvet glaskål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Knudekål - Glaskål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
450 g.glaskål i mindre tern
 dl.vand
6 dl.mælk
 
 Stuvning:
25 g.blødt smør
 spsk.hvedemel
1 spsk.friskhakket persille
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Pynt:
 persillekviste
 
Opskrift:
Kan serveres til: spegeskinke og kartofler eller brød.

Kom kålen i kogende vand i en gryde. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt sødmælk og bring blandingen i kog.

Stuvning:
Rør smør og mel sammen til en smørbolle med feks. en gaffel. Kom smørbollen i gryden og kog stuvningen ved svag varme og uden låg i ca. 5 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Tips:

I stedet for glaskål kan anvendes persillerod eller skorzonerrod.


karakterer:
Opskriften er vist 20246 gange,
og udskrevet 554 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu