Kalv i wok med melon-passion-rosinsalsa
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvestrimler Indsendt : Red : |
|
|
Bland soya, rød chili, ingefær, hvidløg, kokosmel, kokosmælk og farin til en marinade og læg kalvekødet i. Stil det i køleskabet 1-2 timer.
Melonsalsa: Læg melontern i en skål og hæld romessensen i. Overdæk skålen med film og lad den trække i 1-2 timer i køleskab (vend det forsigtigt rundt et par gange mens det marinerer). Inden servering vendes resten af ingredienserne i og smages til. Når kalven er marineret varmes lidt olie i en wok eller en dyb pande. Tag kalvekødet op af marinaden og lad det dryppe af i en sigte. Steg kødet ved høj varme til det er brunet godt på alle sider. Tilsæt fennikel, forårsløg, græskarkerner, mandler og steg i yderligere 5 min. Til sidst hældes marinaden fra kalven i og koges ned til den bliver lidt tykkere. Anret kalven midt på tallerkenen og fordel salsaen rundt i kanten og pynt med frisk koriander. |
|
Opskriften er vist 9900 gange,
og udskrevet 297 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne