Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Basilikumkartofler med tomat og squash

Basilikumkartofler med tomat og squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Basilikumkartofler med tomat og squash, billede 4 Basilikumkartofler med tomat og squash, billede 1 Basilikumkartofler med tomat og squash, billede 2 Basilikumkartofler med tomat og squash, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
650 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2.5 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
2.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram


Opskrift:

Kartofler, squash og tomat skæres i skiver og lægges lagvis i et smurt ovnfast fad. Drys med salt, peber og basilikum mellem lagene. Hæld olien over.

Sæt fadet i en 180 grader C. alm. ovn 45 minutter til kartoflerne er møre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 63773 gange,
og udskrevet 1754 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne A  -  2014-08-25 19:45:22
Smager godt, men pas på, for i ingredienserne stå der, at der skal bruges 800 g kartoffelmel (passer ikke)


Hanne.  -  2013-06-04 16:58:42
Det lyder lækkert nok, men i mener vel 800g kartofler og ikke 800g kartoffelmel som i skriver i opskriften :-)


  -  2011-10-04 15:41:41
rigtig lækkert... syntes dog at 2,5dl olie er liiiiiiiiige i overkanten... næstegang kan man vist nøjes med 1 dl eller mindre... saften fra squash og tomater vil give nok væde i sig selv, så olien skal vist bare tilføjes for smagens skyld og der kan mindre vist godt gøre det... vores aftensmad svømmede jo i olie!!!


Ina  -  2008-09-01 13:04:38
Lyder spændende, skal prøves - måske med en hakkebøf til


Birgitte  -  0000-00-00 00:00:00
Meget fin


  -  0000-00-00 00:00:00
En rigtig god ret til en rest kød, frikadeller, skinde eller steg.