Basilikumkartofler med tomat og squash

Basilikumkartofler med tomat og squash, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Basilikumkartofler med tomat og squash, billede 4 Basilikumkartofler med tomat og squash, billede 1 Basilikumkartofler med tomat og squash, billede 2 Basilikumkartofler med tomat og squash, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
650 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2.5 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
2.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Opskrift:
Kartofler, squash og tomat skæres i skiver og lægges lagvis i et smurt ovnfast fad. Drys med salt, peber og basilikum mellem lagene. Hæld olien over.

Sæt fadet i en 180 grader C. alm. ovn 45 minutter til kartoflerne er møre.


karakterer:
Opskriften er vist 67781 gange,
og udskrevet 1790 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12026 (2863 kcal)
KJ pr. Pers. 3006 (715 kcal)
Vægt ialt 2175 gram
Vægt pr. Pers. 543 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 552 KJ (131 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Hanne A  -  2014-08-25 19:45:22
Smager godt, men pas på, for i ingredienserne stå der, at der skal bruges 800 g kartoffelmel (passer ikke)

Hanne.  -  2013-06-04 16:58:42
Det lyder lækkert nok, men i mener vel 800g kartofler og ikke 800g kartoffelmel som i skriver i opskriften :-)

  -  2011-10-04 15:41:41
rigtig lækkert... syntes dog at 2,5dl olie er liiiiiiiiige i overkanten... næstegang kan man vist nøjes med 1 dl eller mindre... saften fra squash og tomater vil give nok væde i sig selv, så olien skal vist bare tilføjes for smagens skyld og der kan mindre vist godt gøre det... vores aftensmad svømmede jo i olie!!!

Ina  -  2008-09-01 13:04:38
Lyder spændende, skal prøves - måske med en hakkebøf til

Birgitte  -  0000-00-00 00:00:00
Meget fin

  -  0000-00-00 00:00:00
En rigtig god ret til en rest kød, frikadeller, skinde eller steg.