Basilikumkartofler med tomat og squash næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
650 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
500 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2.5 spsk. Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
2.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Energi:
KJ total 12026 (2863 kcal)
KJ pr. Pers. 3006 (715 kcal)
Vægt ialt 2175 gram
Vægt pr. Pers. 543 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 552 KJ (131 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 10.6 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)