Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Brasede kartofler med æbler og peberrod

Brasede kartofler med æbler og peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
800 g.kogte kolde pillede kartofler
½ dl.solsikkeolie
4 æbler
 lidt høvlet peberrod
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i mindre stykker og rist dem på en tefalpande i den varme olie. Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i både. Kom dem i en lille gryde med ganske lidt vand og lad dem komme i kog. Skru ned og lad dem dampe i 2-3 min.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brasede kartofler

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 41386 gange,
og udskrevet 237 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu