Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brasede kartofler med æbler og peberrod

Brasede kartofler med æbler og peberrod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
800 g.kogte kolde pillede kartofler
½ dl.solsikkeolie
4 æbler
 lidt høvlet peberrod
 


Opskrift:

Skær kartoflerne i mindre stykker og rist dem på en tefalpande i den varme olie. Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i både. Kom dem i en lille gryde med ganske lidt vand og lad dem komme i kog. Skru ned og lad dem dampe i 2-3 min.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Brasede kartofler



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 40479 gange,
og udskrevet 214 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu