Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citronstegte skinkeschnitzler med chilisalsa

Citronstegte skinkeschnitzler med chilisalsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Citronstegte skinkeschnitzler med chilisalsa, billede 4 Citronstegte skinkeschnitzler med chilisalsa, billede 1 Citronstegte skinkeschnitzler med chilisalsa, billede 2 Citronstegte skinkeschnitzler med chilisalsa, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke à ca. 125 g
2 spsk.olie
 salt
 peber
2 citron
 
 Chilisalsa
0.5 agurk
4 tomater
500 g.blomkål
1 frisk chili
2 spsk.olivenolie
 
 Tilbehør
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 purløg
 


Opskrift:

Skær 4 både af citronen. Pres 4 spsk citronsaft af resten af citronen.

Skær agurk og tomat i små tern og blomkål i helt små buketter. Rens chilien for stilk, kerner og mellemvægge og hak den fint. Bland agurk, tomat, blomkål, chili, olivenolie og 2 spsk citronsaft sammen i en skål. Smag til med salt.

Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Varm olien på en pande. Steg citronbådene ca. 1 minut på hver side. Tag citronbådene af panden. Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på panden ved kraftig varme. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1½-2 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Krydr med salt.

Smag risene til med fintklippet purløg, citronsaft, salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (32 stemmer)

Opskriften er vist 31750 gange,
og udskrevet 500 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu