Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler med paprikasauce

Skinkeschnitzler med paprikasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 Skinkeschnitzler
2 tsk.paprika
½ tsk.groft salt
 friskkværnet peber
25 g.smør
1 ½ dl.bouillon (terning, vand)
½ tsk.paprika
1 ½ dl.piskefløde
½ tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Drys skinkeschnitzlerne med paprika, salt og peber. Lad smørret gyldne i en pande, og brun schnitzlerne på begge sider. Steg dem færdige ved svag varme ca. 3 min. på hver side. Tag schnitzlerne op og hold dem varme. Kog panden af med bouillon. Tilsæt paprika og fløde, og kog saucen godt igennem. Smag til med salt og peber. Servér med ris og broccoli.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 14244 gange,
og udskrevet 414 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-11-01 16:01:15
Sovsen er Himmelsk! Så lækkert!


kryster  -  0000-00-00 00:00:00
sovsen bliver en anelse stærk,men smag og behag,ellers er den opskrift ok.