Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler med porrekartofler

Skinkeschnitzler med porrekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke á 125 g
1 spsk.olie, smør eller margarine
 
 Porrekartofler
3-4 mellemstore kartofler, 500 g
2 porrer eller 1 bundt forårsløg
1 dl.fløde 13%
1 dl.letmælk
 salt
 peber
1 tsk.frisk eller ½ tsk tørret timian
2 spsk.persille eller porretop
 
 


Tilbehør:
Evt. brød
Opskrift:

Skræl kartoflerne og skær dem i tern. Kom kartofler, fløde og mælk i en tykbundet gryde og kog det i 10 minutter under låg, til kartoflerne er næsten møre. Rens porrerne og skær dem i tynde skiver. Kom porrerne i gryden. Kog ved svag varme i 2-3 minutter til kartofler og porrer er møre. Smag til med salt, peber og timian. Pynt med hakket persille eller fintsnittet porretop.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Krydr kødet med salt og peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1½- 2 minutter på hver side.

Tips:

Retten kan laves ekstra hurtigt, hvis du har en rest kogte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12411 gange,
og udskrevet 349 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu