Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler med forårsgrønt

Skinkeschnitzler med forårsgrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Skinkeschnitzler med forårsgrønt, billede 4 Skinkeschnitzler med forårsgrønt, billede 1 Skinkeschnitzler med forårsgrønt, billede 2 Skinkeschnitzler med forårsgrønt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.skinkeschnitzler af inderlår, 1 cm tykke á 125 g
1-2 spsk.olie, smør eller margarine
75 g.flødeost fx peber eller pikant
 
 Forårsgrønt:
4 gulerødder
2 squash
 dl.grøntsagsbouillon
4 soltørrede tomater
1 spsk.vineddike
 salt
 peber
 
 Tilbehør
1000 g.kartofler
 


Opskrift:

Kog kartoflerne.

Skær gulerødder og squash i skrå skiver. Varm bouillonen op i en gryde, tilsæt gulerødder og lad dem småkoge 2-3 minutter under låg. Kom squash, tørrede tomater i små tern og vineddike i gryden. Koges uden låg ca. 5 minutter til grøntsagerne stadig er lidt sprøde. Hæld væden fra grøntsagerne.

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Krydr kødet med salt og peber. Brun hurtigt kødet på begge sider. Skru ned til middelvarme og steg dem færdige 1½- 2 minutter på hver side.

Skær flødeosten i skiver, og fordel dem på schnitzlerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24462 gange,
og udskrevet 258 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu