Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skinkeschnitzler glaseret i honning og peber

Skinkeschnitzler glaseret i honning og peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 skinkeschnitzler
1 dl.fløde 13%
8 skalotteløg
12 champignon
2 dl.rødvin
2 spsk.brun farin
 
 Kompot:
3 spsk.akaciehonning
3 tsk.grønne peberkorn
 appelsin
 skal fra en appelsin
 salt
 peber
 frisk timian til pynt
 
 


Opskrift:

Honning røres sammen med den fintrevne appelsinskal og de maste grønne peberkorn - smages til med salt og peber. Schnitzlerne brunes af på en pande i lidt fedtstof. Lad dem brune godt på begge sider - ca. 2 min. på hver side.

Når de er næsten færdigstegte smøres den ene side af schnitzlerne med honning-blandingen. Sørg for at panden ikke er for varm, når du gør dette. Tag kødet af panden og lad det trække under lidt alufolie i ca. 5 min. før servering.

Panden kan koges af med lidt fløde for at lave lidt sauce, smag til med salt. Skalotteløg pilles og champignon renses. Herefter sauteres de af i en gryde i en anelse fedtstof. Tilsæt rødvin og lad dette koge op - tilsæt derefter brun farin og lidt salt. Lad det småsimre til rødvinen begynder at blive tyk og lægger sig om løg og champignon.

Server schnitzlerne ovenpå de glaserede løg og champignon med lidt sauce omkring. Pynt med frisk timian.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9695 gange,
og udskrevet 145 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu