Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Panerede skinkeschnitzler

Panerede skinkeschnitzler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Panerede skinkeschnitzler, billede 4 Panerede skinkeschnitzler, billede 1 Panerede skinkeschnitzler, billede 2 Panerede skinkeschnitzler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 skinkeschnitzler
1 æg
50 g.mandelflager
1 tsk.salt
 peber
15 g.margarine til stegning
 
 Sauce:
3 dl.grønsagsbouillon
80 g.hvidløgsost (f.eks. Tartara)
2 tsk.majsstivelse
 peber
 
 Pynt:
 Evt.persille
 


Opskrift:

Schnitzlerne dyppes først i det sammenpisket æg og derefter drysses de med mandelflager. Schnitzlerne steges 3-4 min. på hver side i brunet margarine. Kødet tages af panden.

Bouillon og ost varmes herefter op på panden. Majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Saucen koges igennem og smages til med peber.

Serveres med pasta og dampede grønne bønner.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)

Opskriften er vist 55883 gange,
og udskrevet 417 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ole Gilberg  -  0000-00-00 00:00:00
Hurtig, nem og velsmagende